• Grey Facebook Icon
    • Grey Instagram Icon

    © 2019 By Request, LLC. New Preston, Connecticut

    tinker hill addition

    After fully renovating their home, By Request’s Ken and Rick sold it to a new owner who was so impressed with their conceptual drawings for a master bedroom and ensuite bathroom addition that she asked them to manage the project. As local bylaws prohibited building an addition on top of the house, the 800-square foot addition was built behind, up a level on a gorgeous rock ledge. There’s now a breathtaking glass-enclosed space with spiral staircase that leads to the new bedroom haven. By Request supervised all contractors and managed the construction of the addition. They also designed the landscape and oversaw the installation of the irrigation system. The landscape design includes shade plants, like Solomon’s seal as well as astilbe, bleeding hearts and native ferns. The new owner can soak in the freestanding bathtub, in complete privacy, surrounded by lush vegetation.